Home Spiritueel advies Healing Magnetiseren Reiki Automatisch schrift Stervensbegeleiding Workshops Iets over mijzelf Column Contact en agenda Gastenboek

Magnetiseren

Magnetiseren neemt binnen de paranormale geneeswijzen een zeer belangrijke plaats in. Magnetiseren werd ooit door Mesmer omschreven als “via de handen een magnetisch fluidum in het lichaam van de client laten stromen”. Dit ter bevordering van het geestelijk, lichamelijk en emotionele welzijn van de behandelde.

Wat gebeurt er tijdens het magnetiseren

Een mens is opgebouwd uit energie. Door allerlei oorzaken kunnen de energiestromen geblokkeerd raken. Magnetiseren is een behandeling die bestaat uit handoplegging met strijkbewegingen. Hierbij worden bepaalde plaatsen met energie ingestraald, die vervolgens door strijkbewegingen worden verdeeld over het lichaam. Door plaatsen met een te kort aan energie in te stralen  en daar waar te veel energie aanwezig is, deze weg te nemen ontstaat er een toestand van evenwicht. Dit evenwicht leidt  veelal tot een algehele verbetering van de gezondheid. De behandelingen werken over het algemeen ontspannend en helend. De energiehuishouding wordt in balans gebracht.

De behandeling is uiterst effectief bij allerhande spanningsklachten en kan ook goed worden ingezet bij pijnbestrijding. Het genezings proces kan aanzienlijk ondersteund en versneld worden. Bij hoofdpijnen, pijnlijke spieren, gewrichten, muisarm, verstuikingen, sportblessures, spanningen, oververmoeidheid en stress zijn de klachten vaak te verhelpen door middel van magnetiseren

Als healer heb ik een goed contact met mijn begeleiders die jou de energie geven die nodig is op fysiek, emotioneel en mentaal gebied. Je zal  je beter in je energie voelen.